Kategorijos

Krepšelis  

Nėra prekių

0,00 € Pristatymas
0,00 € Viso

Kainos su mokesčiais

Krepšelis Pirkti

Išsipildžiusi svajonė įpareigoja toliau ją prižiūrėti atsakingai
Atidaryti kepyklą gimtojoje Dzūkijoje – tokia svajonė lydėjo virtuvės šefą Valių Čepanonį per visą kulinarinės karjeros kelią. Šia svajone Valius gyveno visus dešimt metų, kol vadovavo vienoms geriausių sostinės restoranų virtuvių bei Lietuvos vyriausiųjų virėjų asociacijai, eidamas jos prezidento pareigas.

„Kai išvykau į Vilnių mokytis iš savo gimtojo Dzūkijos kaimo, gražiame, ramiame gamtos kampelyje netoli ežero Galsto įsikūrusių Laibagalių, jau tada vyliausi sugrįžti, įgavęs gyvenimo patirties, žinių, bei įkurti verslą. Jei savo darbu galiu išpildyti žmonių norus ir poreikius, šiltai ir nuoširdžiai bendrauti - man svarbiausia versle.“